style="width:100%; margin:0;">
Ilustracije ustupila: Lana Hudina

Neobični sveti Nikola

Fotografije uz članak 7
06.12.2021

Neobični sveti Nikola

 

Najdraži dječji svetac sveti Nikola i ove je godine preko mnogih mora i sedam gora stigao u našu školu. Zbog strogih epidemioloških mjera bilo je upitno hoće li stići, ali on je našao načina kako raznolikim slatkišima razveseliti naše najmlađe učenike. Zatečenim, radoznalim dječjim pogledima veći izazov je bio neobični sveti Nikola nego sadržaj u njegovoj vreći. Neki su ga i prepoznali jer je s darovima već ujutro rano bio u njihovim domovima. Sveti Nikola ih je sve pohvalio i poručio im da i dalje budu dobra i vesela djeca, dobri prijatelji jedni drugima, a oni su ga pozdravili radosno pjevajući.

         Po odlasku svetog Nikole pjesma se nastavila i kod paljenja druge adventske svijeće u predvorju naše škole. Učenici nižih razreda, a posebno naši četvrtaši prigodnom molitvom i adventskim pjesmama pozvali su nas na budno iščekivanje i strpljivost prema svima oko nas.

Veliku strpljivost i ljubav prema djeci već dugi niz godina kao profesorica, a sada kao glazbena suradnica, iskazuje naša umirovljena profesorica Vesna Zaimović čiji se trud i rad uvijek prepozna u razdraganom dječjem pjevanju koje je i ovaj put unijelo radost u našu školu.


Video dočeka

Radno vrijeme:

ponedjeljak - petak: 8:00 - 14:00

Jelovnik 1.

Jelovnik 2.
(za djecu koja su prijavljena za B jelovnik)

Jelovnik 3.
(za djecu koja su prijavljena za C jelovnik)

Kontakt:

OŠ Lovre pl. Matačića
Joze Laurenčića 1
10 000 Zagreb

tel: 01/6144-315
e-mail: info@os-lovre-pl-matacica.hr