style="width:100%; margin:0;">
Ilustracije ustupila: Lana Hudina

Nacionalni ispiti

04.03.2024
Dragi učenici, poštovani roditelji/skrbnici

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja u šk. god. 2023./2024. provodi nacionalne ispite za učenike četvrtih i osmih razreda.

Učenici četvrtih razreda pisat će nacionalne ispite iz Hrvatskoga jezika, materinskoga jezika (samo učenici koji se školuju na jeziku i pismu nacionalnih manjina), Matematike i Prirode i društva.

Učenici osmih razreda pisat će nacionalne ispite iz Hrvatskoga jezika, materinskoga jezika (samo učenici koji se školuju na jeziku i pismu nacionalnih manjina), prvoga stranog jezika, Matematike, Biologije, Fizike, Povijesti, Geografije i Kemije.

Dani u kojima se provode nacionalni ispiti su redoviti nastavni dani.

Na dan pisanja ispita učenici osmih razreda dolaze u školu u 8.15 i u 8,30 ulaze u učionice prema uputama školske pedagoginje/koordinatorice i voditelja ispitivanja za svaki razred.

Prilikom ulaska u učionicu sve svoje osobne stvari uključujući mobitele i sve druge elektroničke uređaje (npr. pametni sat) treba ugasiti i odložiti na predviđeno mjesto.

Sa sobom uzimaju samo kemijsku olovku koja piše plavom ili crnom bojom, te ostali dopušteni pribor koji je ranije najavljen za pojedini predmet.

U dane pisanja nacionalnih ispita raspored je malo promijenjen, o čemu će obavijest učenici dobiti od svojih razrednika.

Izostanak učenika potrebno je opravdati kao svaki drugi izostanak.

Ovdje preuzmite vremenik pisanja nacionalnih ispita sa točnim terminima ispita, vremenskim trajanjem i dopuštenim priborom za pisanje. Ostale upute za pisanje nacionalnih ispita učenicima će biti pročitane prije svakog pisanja ispita.

Svim našim učenicama i učenicima želimo puno uspjeha!

 

Datoteke uz članak
Vremenik ispita 205.31 kB
Dopušteni pribor i prilagodba ispitne tehnologije 444.46 kB

Radno vrijeme:

ponedjeljak - petak: 8:00 - 14:00

Jelovnik 1.

Jelovnik 2.
(za djecu koja su prijavljena za B jelovnik)

Jelovnik 3.
(za djecu koja su prijavljena za C jelovnik)

Kontakt:

OŠ Lovre pl. Matačića
Joze Laurenčića 1
10 000 Zagreb

tel: 01/6144-315
e-mail: info@os-lovre-pl-matacica.hr