style="width:100%; margin:0;">
Ilustracije ustupila: Lana Hudina

Projekt „Moja učinkovita škola 6“

Fotografije uz članak 1
12.02.2021

U sklopu projekta „Moja učinkovita škola 6“, 3. veljače 2021. godine, održat će se predavanje i kviz za 6. razrede OŠ Lovre pl. Matačića o energiji, klimi i klimatskim promjenama te ugljičnom otisku.

Projekt se provodi uz financijsku potporu Gradskog ureda za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša Grada Zagreba i ovo će biti drugo predavanje u školi putem interneta u sklopu ovog projekta. U okviru predavanja učenicima će biti objašnjena razlika između obnovljivih i neobnovljivih izvora energije te kako iskorištavanje tih izvora utječe na klimu i okoliš. Učenici će također naučiti što su klimatske promjene, koje su posljedice istih i što je uzrok globalnog zagrijavanja te na koje načine mogu smanjiti svoj ugljični otisak. Nakon predavanja učenici će sudjelovati u kvizu kojim će provjeriti svoje novostečeno znanje, a oni s najviše znanja i koncentracije će osvojiti vrijedne nagrade.

(Ovo je slika s prošlog predavanja pa ju možeš staviti ako želiš. Ako želiš neku drugu, ostale su ovdje na shareu: C:\Users\anamo\DOOR\DoorHR - DOOR\PROJEKTI\ZG MUS6\Provedba\Predavanje online + popis + fotke)

Radno vrijeme:

ponedjeljak - petak: 8:00 - 14:00

Jelovnik 1.

Jelovnik 2.
(za djecu koja su prijavljena za B jelovnik)

Jelovnik 3.
(za djecu koja su prijavljena za C jelovnik)

Kontakt:

OŠ Lovre pl. Matačića
Joze Laurenčića 1
10 000 Zagreb

tel: 01/6144-315
e-mail: info@os-lovre-pl-matacica.hr